MEE DOEN

We roepen alle kenners van Mokum op om mee te doen met ons project. Je kunt meedoen door ons te voorzien van tips of door te participeren als crowdfunder. Het liefst natuurlijk allebei. Doe een kleine of groet donatie, en we garanderen je alvast dat je de kaart als eerste thuiskrijgt gestuurd als hij af is.

De hartslag van de hoofdstad, het leven op de pleinen, het water dat door de grachten; het moet in beweging blijven. Wat gebeurt er vandaag? Wat zijn de nieuwe initiatieven? Waar is het gezellig? Waar vinden we wat en wie? Ook Amsterdamse geschiedenissen en anekdotes moeten worden doorverteld. De ideeën die in Amsterdam zijn ontstaan, de opvallende mensen die de stad maakten tot wat ze is, ze moeten onderwerp van gesprek blijven. We mogen ons verleden niet vergeten. Interessante gebouwen, spannende plekken, laat ons weten waar ze zijn. Zo doen we steeds weer nieuwe ontdekkingen, en steunen we nieuw initiatief van de Amsterdamse mens. Amsterdam leeft. Wij zijn Amsterdam. Amsterdam is een ‘attitude’. Amsterdam!

Geef hieronder je tips op via dit simpele formulier. Je krijgt altijd antwoord.

DIT IS MIJN TIP IN AMSTERDAM:

TITEL: [______________________________________________________________]
ONDERWERP: [_______________________________________________________]
TYPE: [______________________________________________________________]
ADRES/LOCATIE: [____________________________________________________]

[VERSTUUR]

BootlegAmsterdam gaat zorgen dat er op een niet-commerciële basis informatie wordt verstrekt omtrent bijzondere locaties en activiteiten In Mokum. Doe mee als crowdfunder en/of lever je bijdrage in de vorm van tips, weetjes, en alle info die je kwijt wilt.

Lang leve de liefde voor Amsterdam!